June 5, 2017

Pendaftaran 201718

Salam sejahtera,

Hari ini bermula pendaftaran untuk sesi 2017/2018. Syukur pendaftaran berjalan lancar walaupun pelajar yang mendaftar mencecah 2000 orang. Berkat  bulan yang penuh mulia proses pendaftaran dapat disempurnakan pada jam 2.30 petang. 

Bertugas sebagai jawatankuasa peralatan pelajar adalah memastikan setiap pelajar mendapat buku panduan, jadual minggu pengurusan pelajar, planer dan baju. Sangat mencabar apabila saiz baju yang disediakan adalah berdasarkan anggaran pelajar. Ada yang memerlukan saiz XXL maka ia adalah amat terhad. 

Untuk sesi akan datang mungkin saiz M perlu diperbanyakkan kerana ia adalah saiz yang sesuai untuk semua pelajar. Langkah paling berkesan meminta pelajar membawa baju putih untuk minggu pengurusan pelajar. Baju kolej hanya ditempah selepas pelajar berada di kolej. 

#coretansyah


*********************************************************************************Maklumat ini boleh dikongsikan dengan mengekalkan maklumat asal penulis. Maklumat penulis: Syaharudin merupakan seorang guru dan penulis blog separuh masa. Mempunyai blog untuk perkongsian perniagaan internet dan motivasi. http://www.rahsiapendapatanpasif.com ****************************************************************************************

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...