March 30, 2014

Bahagikan orang lain...

Salam sejahtera,

Apabila kita bersama dengan kelauarga kita inginkan kebahgiaan, bagi mendapatkan kebahagian kita sepatutnya membahagiakan orang lain. Seperti hukum alam atau bahasa sekarang ialah Law Of Attraction (LOA) apa yang kita bagi akan kembali kepada kita.

Itulah yang dipercayai oleh golongan yang terdahulu, oleh itu mereka lebih banyak membantu orang lain supaya perjalanan merka menjadi lebih mudah. Sama seperti kita apabila tidak menyukai sesuatu kita akan komplin dan menyalahkan pihak lain. Adakah pernak terdetik dihati kita untuk menjadikan perkara itu lebih baik?

Apabila kita banyak membantu membahagiakan orang lain maka kebahagiaan akan datang kepada kita tanpa  disedari. Ia akan berlaku secara sepontan dan kita seakan terlupa bahawa itu adalah kemudahan akibat daripada usaha sebelumnya.

Bagi mencapai kebahagian maka berusahalah membahagiakan orang lain, paling mudah ialah gembirakan kanak-kanak dengan sedikit pemberian. Pasti kita akan bahagia dan tenang.

Bagi menjadikan pemberian kita lebih diberkati dan bermanafaat, saya cadangkan kita baca buku 9 formula pantas seru rezeki. Buku ini memberikan banyak contoh dan cara bagaimana mempercepatkan sesuatu keperluan kita. Paling syok tu ada diajar susuk sedekah... Jika  kawan-kawan nak tahu klik je kat gambar bawah tu. Klik ye rugi jika terlepas....

Seru Rezeki Cara Halal? Klik di sini.

Jom kongsi.
#coretansyah

************************
************************

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...